Συγχρονισμός Χρηστών

Αφού ολοκληρώσετε την πρόσκληση χρηστών στην Υπηρεσία τότε χρειάζεται να συγχρονίσετε τους χρήστες που επιθυμείτε να έχουν πρόσβαση σε μία ή περισσότερες εταιρίες στην εφαρμογή. Έτσι μπορείτε να ορίσετε τα δικαιώματα που θα έχει ο κάθε χρήστης που του έχετε κάνει πρόσκληση στην Υπηρεσία , χρησιμοποιώντας την επιλογή «Πρόσβαση σε εταιρίες».

Αν δεν επιλεγεί συγκεκριμένη εταιρία τότε ο χρήστης έχει πρόσβαση σε όλες της εταιρίες της συνδρομής.

Από το Μενού χρήστη επιλέγετε το πεδίο «Χρήστες» και μεταφέρεστε στην παρακάτω οθόνη, όπου εμφανίζονται τα στοιχεία των χρηστών που έχετε προσκαλέσει.

users_synchronization1.png

Για να γίνει η ενημέρωση της μεταφοράς των προσκεκλημένων χρηστών επιλέγετε «Συγχρονισμός χρηστών».

Αφού ολοκληρωθεί ο συγχρονισμός ορίζετε την/τις εταιρίες που θέλετε να έχει πρόσβαση ο κάθε χρήστης μέσω του πεδίου «Πρόσβαση σε εταιρίες» .

Στην πρόσβαση σε εταιρίες, μπορείτε να επιλέξετε την εταιρία από τον κωδικό ή την επωνυμία της εταιρίας ακόμη και να μεταβάλλετε τις υπάρχουσες προσβάσεις.

users_synchronization3.png